Ajtó Karbantartás

Pic 1

Üdvözljük!

az Ajtó Karbantartás Kft. honlapján!

-------------------------------

Pic 1

Már Szegeden is!

H - 1039 Budapest, Juhász Gyula u. 18.
H - 6729 Szeged, Pancsovai utca 17.
Telefon: +3630-311-5559

E-mail: ajtokarbantartas@gmail.com, info@ajtokarbantartas.hu

A karbantartás feltételeiről, előnyeiről:

Karbantartási szerződés megkötése esetén kedvezőbb árakkal tudunk kalkulálni, ha az épület egyedi felmérését elvégeztük (Tűzgátló ajtók, tűzgátló kapuk, sorompók, automata ajtók és garázskapuk, állapotának felmérése után tudunk pontos ajánlatot adni a megrendelő számára.

Cégünk hosszú távon gondolkodik! Karbantartási szerződés esetén a berendezések működését folyamatosan ellenőrizzük, így egyenletesebbek a javítási költségek! Sokféle típussal foglalkozunk, ismerjük az alkatrész árakat, tehát kontrollálni tudjuk az eseti javítások költségeit is!

Automata toló-, felnyíló és forgó üvegajtók

Automata toló-, felnyíló és forgóajtók átvizsgálása illetve karbantartása negyedévente ajánlott. A karbantartás ez esetben tartalmazza az automatikák átvizsgálását, takarítását, a beállítási munkákat, valamint az akkumulátorok, biztonsági funkciók ellenőrzését, munkalapon való rögzítését.

Szekcionált garázskapuk, tűzgátló tolókapu és sorompók

Szekcionált garázskapuk, sorompók, toló kapuk, karbantartása évente négy alkalommal javasolt (negyedévente). A karbantartás ez esetben tartalmazza a kapuk tisztítását, a görgők beállítását, a vezérlés és tápmodulok ellenőrzését, valamint szükség szerinti beállítását, biztonsági funkciók ellenőrzését, munkalapon való rögzítését.

Tűzgátló ajtók (T90; T60; T30), kapuk karbantartása, átvizsgálása

A tűzgátló ajtókat, és kapukat félévente ellenőrizni kell, mely tartalmazza a tartó mágnesek ellenőrzését, tolókapuk esetében a súlyszekrény ellenőrzését is. A felnyíló ajtók esetében hidraulikus csukó vagy rugós pánt, kétszárnyú ajtó esetében sorrendszabályzó ellenőrzése. Ezen ajtók és kapuk átvizsgálásához szükséges TŰZVÉDELMI SZAKVIZSGA BIZONYÍTVÁNNYAL RENDELKEZÜNK!

Toló- és felnyíló kertkapuk automatizálása, szerelése és szervízelése

Kapcsolat:

H - 1039 Budapest, Juhász Gyula u. 18.

H - 6729 Szeged, Pancsovai utca 17.

Telefon: +3630-311-5559

E-mail: ajtokarbantartas@gmail.com, info@ajtokarbantartas.hu